Rullegræs (Anlægning af rullegræs)

Er din plæne blevet slidt og grim at se på? Så lad Entreprenør Rasmus Bech lægge rullegræs og få en helt ny have!
Ring nu på 22 90 98 83

Rullegræs er en bundsolid løsning

Det er de færreste græsplæner, der holder sig smukke i mange år, medmindre de er blevet passet og plejet efter alle kunstens regler. Langt de fleste haveejere vil på et tidspunkt nå til den erkendelse, at deres plæne har set bedre tider.
Hos Entreprenør Rasmus Bech har vi givet mangt en have nyt liv med anlæg af rullegræs. Rullegræs er en bundsolid løsning på problemet med en grim eller manglende græsplæne.

Alle haver kan forskønnes med rullegræs

Måske står du med en gammel have, der har masser af huller, pletter, mos og ukrudt, hvor der burde være fint grønt græs? Eller du står måske med en helt ny grund, måske med et nyt eller et renoveret hus, og vil rigtig gerne anlægge den smukkeste grønne plæne?

Rullegræs kan lægges i både nye og gamle haver, når forarbejdningen af underlaget er sket. Der skal forberedes, så underlaget er jævnt og plant, inden rullegræs lægges ud, og Rasmus Bech har både maskinerne og ekspertisen til at klargøre din grund, så den kan modtage rullegræs.

Rullegræs i den lille forhave og på det store stadion

Hos Entreprenør Rasmus Bech er ingen grund for lille, og ingen grund er for stor, når det kommer til at lægge rullegræs. Vi kan forskønne såvel den lille forhave, der trænger til en smuk grøn plæne, som det store stadion, der skal gøres klar til at spille bold på. Lægning af rullegræs er lige velegnet begge steder, og naturligvis i alt derimellem, som villahaver, parker, legepladser og grønne områder.

Man skal pleje sit rullegræs

Lige så vel som Entreprenør Rasmus Bech kan sørge for at forberede det areal til rullegræs, der skal lægges rullegræs på, kan vi også som entreprenør stå for vedligehold og pleje af din plæne med rullegræs efterfølgende. Vores haveservice kommer gerne efter den aftale, vi laver, med udgangspunkt i dine behov, og sørger for at dit rullegræs forbliver en smuk græsplæne.
Så kan du bruge tiden på alt det, du har mest lyst til. Og have en smuk plæne mange år frem.

Lad os give dig et godt tilbud på anlæg af rullegræs

Som entreprenør kører Entreprenør Rasmus Bech ud hver dag og gør Sydsjælland smukkere og grønnere i området omkring Køge, Slagelse og Næstved, og vi kommer naturligvis gerne forbi dig for at give et uforpligtende tilbud på anlæg af rullegræs på netop din grund. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring på tlf. 22 90 98 83 – måske er vi lige ude at lægge en rulle rullegræs, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud på din næste have eller anlægs opgave.

Hos Entreprenør v/Rasmus Bech tilbyder vi alle former for anlægs og havearbejde, samt brolægnings opgaver som f.eks. lægning af indkørsel, terrasse og lignende.

Vi udfører arbejde i Køge, Slagelse, Næstved, Faxe og Store Heddinge.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

pil

Ja tak! Få et uforpligtende tilbud på din opgave fra din anlægsgartner og brolægger

Entreprenør v/Rasmus Bech
Hovvej 4
4690 Haslev
CVR: 36142642