Kloakservice med fokus på holdbarhed

I forbindelse med diverse opgaver inden for anlægsopgaver og brolægger, støder man sommetider på behov for kloakservice. Vi har tætte samarbejdspartnere, og sørger for al planlægning går igennem os, så vi fungerer som jeres eneste kontaktperson.

Når kloakservicen udføres dannes et overblik over skaderne, blokeringer eller andet der skal ordnes. Herefter vurderes hvilken løsning, der vil være den bedste lige i jeres tilfælde.

Vores samarbejdspartnere har mange års erfaring, og er specielt udvalgt til at påtage sig opgaver inden for kloakservice. I får den bedste kombination af kloakmester og anlægsgartner, med fokus på kvalitet og holdbarhed.

Kontakt os allerede i dag angående kloakservice

Ønsker i at høre mere om vores kloakservice er i mere end velkommen til at kontakte os på telefon Tlf:22 90 98 83 eller email rasmushbs@hotmail.com. Vi holder til i Haslev, men kører også i Køge, Slagelse og Næstved.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud på din næste have eller anlægs opgave.

Hos Entreprenør v/Rasmus Bech tilbyder vi alle former for anlægs og havearbejde, samt brolægnings opgaver som f.eks. lægning af indkørsel, terrasse og lignende.

Vi udfører arbejde i Køge, Slagelse, Næstved, Faxe og Store Heddinge.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

pil

Ja tak! Få et uforpligtende tilbud på din opgave fra din anlægsgartner og brolægger

Entreprenør v/Rasmus Bech
Hovvej 4
4690 Haslev
CVR: 36142642