Haveservice - Pleje og vedligeholdelse af grønne områder

Står du i have til halsen - eller mangler du lidt aflastning? Så gør brug af vores haveservice
Ring nu på 22 90 98 83

Haveservice til alt det, der tager tid udenfor

Entreprenør Rasmus Bech tilbyder haveservice og pleje af grønne områder til ethvert grønt areal, der har brug for det. Så uanset om du er privat kunde med en større eller mindre have, eller du som erhvervsvirksomhed har grønne arealer, der skal plejes, klarer vi det gerne. Vi indgår også gerne aftaler om haveservice med foreninger og boligselskaber og alle andre, der gerne vil have pleje af grønne områder.

Vores haveservice kan fx være:

 • Græsslåning af plæner, vejkanter, enge, legepladser, kirkegårde, boldbaner
 • Kantklipning
 • Buskrydning
 • Hækkeklipning
 • Træbeskæring
 • Træfældning
 • Ukrudtsbekæmpelse
 • Og har du behov udover ovennævnte, så spørg os endelig!

Anlæg af have fra græsrod til trætop

Entreprenør Rasmus Bech påtager sig alle opgaver i forbindelse med anlæg af have – det kunne fx være:

 • Ny græsplæne – vi udlægger gerne rullegræs, og vejleder om anlæg og vedligehold af græsplæne
 • Nye bede – høje som lave – vi bygger og anlægger dem, i den stil og størrelse, du ønsker
 • Brolægning, flisebelægning og granitbelægning – som brolægger har vi den faglige ekspertise, der giver et smukt resultat
 • Drænarbejde og evt. etablering af bassiner, faskiner mm – vi har maskinerne til at klare alle de opgaver, der måtte være med fald, vand osv.

Haveservice kræver både viden og maskinel

Som uddannet anlægsgartner og brolægger har Entreprenør Rasmus Bech den komplette faglige viden om grønne arealer, haver, beplantning og anvendelse af maskiner. Det er vigtigt, at såvel græs som planter og træer behandles korrekt, så du bliver ved at have en smuk have.

Når haven gror én over hovedet, eller de store grønne arealer er for uoverskuelige at passe for såvel private som virksomheder, er det oftest fordi, der mangler både tid, faglig viden og de rette maskiner – der virker. Alt det har vi – så du kan bruge tiden til det, du er bedst til, og trygt kan stole på, at vi sørger for alt det grønne.

Haveservice både akut og efter aftale

Det kan være, at du akut står med behov for at få passet et grønt areal i en kortere periode, måske på grund af sygdom eller bortrejse, og så rykker vi gerne ud og drøfter en fornuftig plan med dig. Vi tegner også gerne aftaler for længere perioder, så vi kan sørge for, at dit grønne areal og din have bliver passet efter de udfordringer, de forskellige årstider og sæsoner byder på. På den måde kan vi lægge en helhedsplan, hvad enten det drejer sig om jævnlig græsslåning, eller det er flere ting, der skal passes.

Og naturligvis er vi fleksible, så hvis du i perioder har brug for mere pasning end andre, kan vi aftale, hvad der passer dig og din have bedst.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud på din næste have eller anlægs opgave.

Hos Entreprenør v/Rasmus Bech tilbyder vi alle former for anlægs og havearbejde, samt brolægnings opgaver som f.eks. lægning af indkørsel, terrasse og lignende.

Vi udfører arbejde i Køge, Slagelse, Næstved, Faxe og Store Heddinge.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

pil

Ja tak! Få et uforpligtende tilbud på din opgave fra din anlægsgartner og brolægger

Entreprenør v/Rasmus Bech
Hovvej 4
4690 Haslev
CVR: 36142642