Brolægger

Skal du bruge en faguddannet brolægger? Så kontakt Entreprenør Rasmus Bech
Ring nu på 22 90 98 83

En brolægger, der kan sit kram

Hos Entreprenør Rasmus Bech kan vi alt inden for pleje, vedligehold og anlæg af grønne områder, og ofte ønsker man som en del af anlæg af have også at få lavet nogle smukke bede eller kantet den grønne plæne. Som uddannet brolægger kan vi skabe den mest uplejede mark om til en smuk have eller park, og da Entreprenør Rasmus Bech både er brolægger og anlægsgartner, kan vi samtænke løsningerne, så du får det bedste og mest gennemtænkte resultat.

Hvad mestrer en brolægger?

En brolægger mestrer ikke overraskende kunsten af lægge brosten med den faglige stolthed, der kommer af at kunne anlægge noget smukt, der samtidig er holdbart og passer ind i den sammenhæng, det skal ses i.

Som brolægger lægger vi

  • Brosten – en rektangulær tilhugget natursten, oftest i granit, der måler 15 x 16 x 21 cm og vejer ca. 12 kg
  • Chaussésten – samme materiale, men måler 10 cm på alle leder og vejer typisk 2-2,5 kg
  • Kantsten – også typisk i granit, oftest 100 cm lange og varierende tykkelse og højde
    Dertil kommer, at alle sten kan hugges til individuelt, så vi som brolægger kan lægge præcis den stensætning, du ønsker.

Vi brolægger det, du gerne vil have

Både ved anlæg af have men også alle steder, hvor en smuk stensætning ønskes, brolægger Entreprenør Rasmus Bech. Vi forskønner alt fra det lille bed i haven eller trappetrinnet op til hoveddøren og til komplette haveanlæg og parkområder.

Typisk brolægger vi:

• Terrasser
• Indkørsler
• Større og mindre parkanlæg
• Anlæg af have
• Gårdmiljøer
• Indgangspartier og trapper
• Parkeringsområder og asfaltbelægning

En brolægger med sans for både helhed og detaljer

Som både anlægsgartner og brolægger kan Entreprenør Rasmus Bech se detaljen i helheden og helheden i detaljen. Vi ser det som en del af vores faglige ekspertise at yde rådgivning og vejledning, så du får det smukkeste resultat.
Med udgangspunkt i erfaringer og viden kommer vi gerne med løsningsforslag, uanset om det er et mindre eller større projekt. Måske kan vi se et par ideer, du ikke selv havde fået øje på? Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde med kvalitet, så du bliver mere end tilfreds. Vi vil jo gerne komme igen, næste gang du skal bruge en brolægger eller en anlægsgartner.

Kontakt din brolægger

Hver dag kører Entreprenør Rasmus Bech ud i området omkring Køge, Slagelse og Næstved, og vi kommer gerne forbi for at fortælle dig, hvad vi som brolægger kan foreslå, uanset om du er privat kunde, erhvervsvirksomhed eller forening. Og vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 22 90 98 83, måske er vi lige ude som brolægger et sted, men så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud på din næste have eller anlægs opgave.

Hos Entreprenør v/Rasmus Bech tilbyder vi alle former for anlægs og havearbejde, samt brolægnings opgaver som f.eks. lægning af indkørsel, terrasse og lignende.

Vi udfører arbejde i Køge, Slagelse, Næstved, Faxe og Store Heddinge.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

pil

Ja tak! Få et uforpligtende tilbud på din opgave fra din anlægsgartner og brolægger

Entreprenør v/Rasmus Bech
Hovvej 4
4690 Haslev
CVR: 36142642