Anlægsgartner

Har du brug for en anlægsgartner med høj faglighed? Så brug Entreprenør Rasmus Bech.
Ring nu på 22 90 98 83

En anlægsgartner, der kan få alt til at gro

Som uddannet anlægsgartner og brolægger kan Entreprenør Rasmus Bech påtage sig enhver opgave inden for anlæg af have, brolægning og haveservice. Kort sagt er der ikke den opgave, vi ikke vil kunne påtage os, hvis du står med en have, en park, et anlæg, en grund eller et hvilket som helst areal, der skal gøres smukkere og grønnere.

Vi kan påtage os hele entreprisen lige fra skitsestadiet til at pleje den færdige have. Uanset hvor stor eller lille opgaven er, arbejder vi altid ud fra dine ønsker, ideer og budget.

Hvad kan en anlægsgartner?

Med en faguddannelse i bagagen kan vi som anlægsgartner se en masse muligheder i næsten alle haver, parker og grønne områder. Vi tænker både traditionelt og nyt, og tager udgangspunkt i, hvad området skal bruges til, og hvem målgruppen er. Der er forskel på en kirkegård og en institutionslegeplads, og begge dele skal være et dejligt sted at komme og at anvende for alle de, der bruger området. Som anlægsgartner kan vi skabe en oase begge steder.

Mange steder er man begyndt at nytænke, hvordan kirkegårde skal indrettes for fremtiden, og her kan vi som anlægsgartner både komme med gode løsningsforslag og ideer til anlæg, der fungerer godt for brugerne og samtidig er nemme at vedligeholde.

Vi tænker gerne ”ud af boksen” og kan komme med gode løsningsforslag til stensætninger, fliser, levende vand og beplantninger – og så har vi som anlægsgartner maskinerne og viden til at bygge og skabe det!

En anlægsgartner favner bredt

I områderne omkring Køge, Slagelse og Næstved kører vi hver dag ud fra Haslev og løser anlægsgartner projekter inden for:

  • Anlæg af have
  • Reetablering af have
  • Træfældning og beskæring
  • Brolægning
  • Højbede og støttemure
  • Anlæg af rullegræs
  • Anlæg af vand i haven og bassiner
  • Det er ikke ligegyldigt, hvem du sætter til at etablere eller retablere din have eller fælde og beskære dine træer. Som anlægsgartner har vi den faglige viden om, hvordan hver enkelt træsort behandles og plejes bedst muligt, så du fortsat har træer og beplantning, der trives

Få et tilbud fra din anlægsgartner

Vi kommer gerne ud og drøfter en hvilken som helst opgave, du kan bruge en anlægsgartner til. Og vil naturligvis gerne give dig et godt og uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 22 90 98 83, så er din anlægsgartner på vej!

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud på din næste have eller anlægs opgave.

Hos Entreprenør v/Rasmus Bech tilbyder vi alle former for anlægs og havearbejde, samt brolægnings opgaver som f.eks. lægning af indkørsel, terrasse og lignende.

Vi udfører arbejde i Køge, Slagelse, Næstved, Faxe og Store Heddinge.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

pil

Ja tak! Få et uforpligtende tilbud på din opgave fra din anlægsgartner og brolægger

Entreprenør v/Rasmus Bech
Hovvej 4
4690 Haslev
CVR: 36142642